AANVRAAG BEDRIJVEN

De inzet van vrijwillige Verkeersregelaars in de gemeente Ommen, wordt gecoördineerd door de Stichting Verkeersregelaars Ommen (SVO). Voor het aanvragen van Verkeersregelaars voor uw evenement kunt u onderstaand formulier invullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij (indien nodig)contact met u op om het evenement te bespreken.
De vergoeding die we vragen voor de inzet van onze vrijwilligers is in 2024,  € 12,50- per persoon per uur. In bijzondere situaties en in overleg met het Stichtingsbestuur kan hiervan worden afgeweken.
U ontvangt na de inzet, de factuur digitaal.

DE VERGOEDING VOOR DE INZET VAN 1 VERKEERSREGELAAR IS VANAF 1 JANUARI 2024 VERHOOGD!!

Wij doen onze uiterste best om uw verzoek in te willigen. Echter omdat wij afhankelijk zijn van vrijwilligers kunnen geen rechten worden ontleend aan het indienen van het verzoek. Uw organisatie dient voor het evenement in het bezit te zijn van alle benodigde vergunningen en/of ontheffingen. Door de Stichting zijn diverse verzekeringen afgesloten.

Uw organisatie dient te zorgen voor voldoende consumpties voor de Verkeersregelaars. Bij een inzet van meer dan 4 achtereenvolgende uren., dient uw organisatie te zorgen voor een lunch of warme maaltijd voor de Verkeersregelaars.

Door het versturen van de aanvraag gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Sorry, er ging iets mis...

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Ruitenberg, secretaris en coördinator SVO via emailadres: aanvragen@verkeersregelaarsommen.nl of telefoonnummer 06-24607030.

Reacties zijn gesloten.