AANVRAAG BEDRIJVEN

AleDe inzet van vrijwillige Verkeersregelaars wordt gecoördineerd door de Stichting Verkeersregelaars Ommen (SVO). Voor het aanvragen van verkeersregelaars voor uw evenement kunt u onderstaand formulier invullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om het evenement te bespreken.
De vergoeding die we vragen voor de inzet van onze vrijwilligers is in 2019 € 10,- per persoon per uur. In bijzondere situaties en in overleg met het Stichtingsbestuur kan hiervan worden afgeweken.
U ontvangt direct na ontvangst van de aanvraag de factuur digitaal.

Wij doen onze uiterste best om uw verzoek in te willigen. Echter omdat wij afhankelijk zijn van vrijwilligers kunnen geen rechten worden ontleend aan het indienen van dit verzoek. Uw organisatie dient voor het evenement in het bezit te zijn van alle benodigde vergunningen en/of ontheffingen. Door de Stichting zijn diverse verzekeringen afgesloten. Uw organisatie hoeft derhalve de verkeersregelaars niet extra te verzekeren tijdens hun inzet.
Uw organisatie dient te zorgen voor voldoende consumpties voor de Verkeersregelaars. Bij 2 of meer aansluitende dagdelen (dagdeel = 4 uur) dient uw organisatie te zorgen voor een lunch of warme maaltijd voor de Verkeersregelaars.

Door het versturen van de aanvraag gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

* verplicht
:
:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Ruitenberg, secretaris van SVO en coördinator via telefoonnummer 06-24607030.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.